Skärholmen BUMM

barnläkarmottagning

Skärholmen BUMM

barnläkarmottagning

Skärholmen BUMM

barnläkarmottagning

Skärholmen BUMM

barnläkarmottagning

Arbeta hos oss

 

Skärholmen BUMM's uppdrag är att ta emot och följa upp barn- och ungdomar i åldrarna 0-17 år som har en komplicerad sjukdomsbild, men som inte behöver akutsjukhusets specialistkompetens och utrustning. Vi tar emot barn- och ungdomar med ADHD/ADD, psykisk ohälsa, obesitas, astma, allergier m.m.

 

Vi använder oss av journalsystemet Take Care och telefonsystemet tele Q.

 

På Skärholmen BUMM arbetar idag 1 verksamhetschef, 4 barnläkare/specialister, 2 barnsjuksköterskor, 4 undersköterskor, 1 sjuksköterska, 7 psykologer, 1 samtalsterapeut,1 medicinsk sekreterare, 1 chefsassistent.

 

Förutom Barn- och ungdomsmedicinsk öppenvård har vi tilläggsuppdragen:

 

ADHD/ADD - där vi utreder, behandlar och följer upp barn- och ungdomar i åldrarna 4-17 år med misstänkt eller diagnostiserad ADHD/ADD. Vi utför även QB-test som är en objektiv mätning av hyperaktivitet, ouppmärksamhet och impulsivitet. I det neuropsykiatriska teamet arbetar 2 barnneurologer, 1 barnsjuksköterska och 4 psykologer och 1 koordinator.

 

Första linjen vid psykisk ohälsa - omfattar barn och unga 0-17 år som har symtom på psykisk ohälsa och som riskerar att drabbas av en psykisk sjukdom. I teamet för psykisk ohälsa ingår 3 psykologer, 1 samtalsterapeut.

 

Obesitas - i obesitasteamet arbetar 1 barnläkare och 1 barnsjuksköterska, vi samarbetar även tillsammans med dietister och sjukgymnaster från Aleris Rehab i Skärholmen. Vi erbjuder även hälsoskola tillsammans med Aleris Rehab Skärholmen för barn/ungdom samt vårdnadshavare.

 

Vi söker:

Barnsjuksköterska

 

Är du intresserad att arbeta hos oss på Skärholmen BUMM mejla CV och personligt brev till dina@skarholmenbumm.se

Skärholmen BUMM

Besöksadress
Bredholmsgatan 4, plan 4
127 48 Skärholmen
ovanför Biblioteket

Postadress
Bredholmstorget 10, Plan 4
127 48 Skärholmen
 
Telefon
08-680 09 25

Telefontider
Måndag - Fredag 08:00-12:00
 
Öppettider
Måndag-fredag 08:00-16:00
Lördag 09:00-15:00

Lunchstängt 12:00-12:45
© 2020 Skärholmen BUMM
Information om cookies